Popcornillatú hangolódás a hétvégére

posted in: Egyéb | 0

Mindenki érezze tiszteletbeli hősnek magát, hiszen túl vagyunk az idei első munkahét felén. Előlegezzük meg hát magunknak azt a bűnös élvezetet, hogy eljátszadozzunk a gondolattal: hamarosan hétvége. Ebben az esetben pedig nem árt, ha nekiállunk a programok megszervezésének.

A mostani időjárás nem kifejezetten kedvez a szabadtéri programoknak (ha csak nem vagyunk a latyakban bóklászás elkötelezett hívei), sokkal jobban esik ilyenkor az időt egy száraz, barátságos és meleg helyen tölteni. Beülhetünk a cukrászdába egy finom sütire, a barátainkkal egy italra vagy megnézhetünk egy jó kis filmet valamelyik moziban.

mozi

Szerencsére Sopronban kettő is van (Sopron Elit Mozi és Cinema City Sopron), így tudunk válogatni a filmkínálat, a pénztárcánkhoz jobban passzoló jegyárak vagy egyszerűen szimpátia alapján.

Mindkét helyszínen fut még december nagy durranása, a Star Wars, Az Ébredő Erő című legújabb része, a többi program viszont szinte teljesen eltérő. Az Elit moziban most valamennyivel nagyobb kínálatból válogathatunk, hiszen a rajzfilmektől kezdve a thrilleren és a filmdrámán át egészen a vígjátékig minden megtalálható a palettán. A Cinema Cityben ennél kurtább a lista, de lehet, hogy valaki pont ott talál fogára való filmet.

A mozik naprakész műsorai és azok időpontjai itt, illetve itt tekinthetők meg.

 

(Visited 126 times, 1 visits today)

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés