BRÉKING! Megvan Piroska.

posted in: Egyéb | 0

A szombaton eltűnt kislányra és nagymamájára egy farkas gyomrában találtak rá.

Az erdőszéli falu önkéntesekből verbuválódott kutatócsoportja talált rá vasárnap délután a még előző nap eltűnt falubeli kislányra és annak hozzátartozójára meglehetősen horrorisztikus körülmények között, egy farkas bendőjében.

A 11 éves T. Piroska elmondása alapján édesanyja bízta meg őt szombat hajnalban azzal, hogy az erdőben lakó nagymamájának bort és kalácsot vigyen. – Már fél úton jártam, amikor a sűrűből előjött egy ordas, és javasolta, hogy a kalács mellé egy csokor virágot is vigyek a nagyinak. Mire végeztem, a farkas nyomtalanul eltűnt, így folytattam az utat a jól ismert házig – idézte fel a szörnyű pillanatokat Piroska, aki akkor még nem sejtette, hogy nemsokára katasztrófába torkollnak az események.

Piroska

A kislány az ingatlanhoz érve szokatlan jelenséget észlelt, ugyanis a bejárati ajtót nyitva találta. Ennek ellenére bement az épületbe, ahol beteg nagymamája indokolatlanul nagy kezekkel, fülekkel és szájjal feküdt az ágyban. Mivel Piroska – az orvosi leletek szerint – erősen gyengén látó, vélhetően ezért nem figyelt fel az intő jelekre – közölte lapunkkal a kutatócsoportot vezető vadász.

– Bár éreztem, hogy valami nincs rendjén a nagymamával, közelebb léptem az ágyához, ekkor történt, hogy a farkas nekem ugrott, és egy szempillantás alatt bekapott – mesélte Piroska hozzátéve, hogy a vadállat gyomrában érte a legnagyobb meglepetés, amikor összetalálkozott igazi rokonával.

A két pórul járt ember életét az mentette meg, hogy a csoportjával épp a helyszín környékét átkutató vadász felfigyelt az ordas horkolására és a bajbajutottak segítségére sietett. – Szerencsére nálam volt az ollóm, amivel kiszabadítottam Piroskáékat, majd kövekkel töltöttem meg a szörny gyomrát, aki nem sokkal ezután kilehelte lelkét – idézte fel az életmentő.

A falubeliek szerint a történet végkimenetele szinte csodával határos, ám nem mindenki örül felhőtlenül az eset bizarr lezárásának. Állatvédők egy csoportja ugyanis keményen felszólalt a vadász ellen, amiért ilyen szükségtelenül kegyetlen módszerekkel végzett az állattal, aki szerintük csak ösztöneinek engedve élelmet keresett. Feljelentésük egyelőre azonban nem került napirendre.

(Visited 106 times, 1 visits today)

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés