BRÉKING! Megvan Piroska.

posted in: Egyéb | 0

A szombaton eltűnt kislányra és nagymamájára egy farkas gyomrában találtak rá.

Az erdőszéli falu önkéntesekből verbuválódott kutatócsoportja talált rá vasárnap délután a még előző nap eltűnt falubeli kislányra és annak hozzátartozójára meglehetősen horrorisztikus körülmények között, egy farkas bendőjében.

A 11 éves T. Piroska elmondása alapján édesanyja bízta meg őt szombat hajnalban azzal, hogy az erdőben lakó nagymamájának bort és kalácsot vigyen. – Már fél úton jártam, amikor a sűrűből előjött egy ordas, és javasolta, hogy a kalács mellé egy csokor virágot is vigyek a nagyinak. Mire végeztem, a farkas nyomtalanul eltűnt, így folytattam az utat a jól ismert házig – idézte fel a szörnyű pillanatokat Piroska, aki akkor még nem sejtette, hogy nemsokára katasztrófába torkollnak az események.

Piroska

A kislány az ingatlanhoz érve szokatlan jelenséget észlelt, ugyanis a bejárati ajtót nyitva találta. Ennek ellenére bement az épületbe, ahol beteg nagymamája indokolatlanul nagy kezekkel, fülekkel és szájjal feküdt az ágyban. Mivel Piroska – az orvosi leletek szerint – erősen gyengén látó, vélhetően ezért nem figyelt fel az intő jelekre – közölte lapunkkal a kutatócsoportot vezető vadász.

– Bár éreztem, hogy valami nincs rendjén a nagymamával, közelebb léptem az ágyához, ekkor történt, hogy a farkas nekem ugrott, és egy szempillantás alatt bekapott – mesélte Piroska hozzátéve, hogy a vadállat gyomrában érte a legnagyobb meglepetés, amikor összetalálkozott igazi rokonával.

A két pórul járt ember életét az mentette meg, hogy a csoportjával épp a helyszín környékét átkutató vadász felfigyelt az ordas horkolására és a bajbajutottak segítségére sietett. – Szerencsére nálam volt az ollóm, amivel kiszabadítottam Piroskáékat, majd kövekkel töltöttem meg a szörny gyomrát, aki nem sokkal ezután kilehelte lelkét – idézte fel az életmentő.

A falubeliek szerint a történet végkimenetele szinte csodával határos, ám nem mindenki örül felhőtlenül az eset bizarr lezárásának. Állatvédők egy csoportja ugyanis keményen felszólalt a vadász ellen, amiért ilyen szükségtelenül kegyetlen módszerekkel végzett az állattal, aki szerintük csak ösztöneinek engedve élelmet keresett. Feljelentésük egyelőre azonban nem került napirendre.

Szólj hozzá!

Legyél te az első hozzászóló!

Visszajelzés
avatar
wpDiscuz