Méretváltozás miatt eladó az üvegcipellő

posted in: Egyéb | 0

Hirdetésben szabadulna meg a feleslegessé vált relikviájától a királyi pár.

cipo

Tegnap este a királynő, I. Hamu Pipő megdöbbentő hirdetést tett fel Facebook-oldalára, melyben eladásra kínálja híres üvegcipőjét. A szűkszavú közleményben azzal magyarázza döntését, hogy egy két hónapja történt darázscsípés miatt lába megduzzadt, így többé már nem illik rá a lábbeli. – Nem akarjuk, hogy a polcon álljon, így talán valakinek annyi szerencsét és örömet hoz majd, mint nekem, annak idején- írja.

A bejegyzésre mindössze néhány óra alatt több ezer komment érkezett, nők és férfiak egymást túllicitálva versengtek az amúgy két véka aranyba kerülő csodacipellőért, köztük a királynő mostoha testvérei is, akik korábban sikertelenül versengtek a cipő (s vele együtt a herceg) megszerzéséért.

Az idősebbik nővér lapunknak elárulta, egyáltalán nem sajnálja Hamupipőkét (gyermekkori becenév-a szerk.) a történtek miatt. „Most legalább ő is megtudja, milyen érzés, ha nem fér bele az ember lába álmai cipőjébe”- nyilatkozta.

A királyné ráadásként egy tökből faragott hintót is felajánl ott a cipellő leendő tulajdonosának, így a ma éjfélig tartó licit győztese most duplán nyerhet.

(Visited 581 times, 1 visits today)

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés