Szenzáció! Száz év után ébredt fel a kómából

posted in: Egyéb | 0

Csipke Rózsa az eltelt idő alatt egy percet sem öregedett.

Elképesztő hír rengette meg hétfő hajnalban nem csak a világsajtót, hanem szó szerint annak a kastélynak az udvarát, melynek létezéséről évekig heves vita folyt a brit tudósok között. Az épületet ugyanis eddig teljesen befedte és körülcsavarta egy – biológiailag és rendszertanilag még besorolás alatt álló – indaszerű növény.

Ez idáig csak szóbeszédnek tartották a történetet, mely szerint pontosan száz évvel ezelőtt egy bizonyos Des de Mónika nevű nő átkot szórt a kastélyban lakó ifjú hölgyre, Csipke Rózsára (vagy, ahogy a közmédia elnevezte, Csipkerózsikára) és a kastély minden lakójára, akik ennek köszönhetően végig aludták az elmúlt évszázadot. Hogy pontosan mi okozta a jelenséget, vegyi elemzők még vizsgálják, annyi azonban biztos, hogy a helyszínen éter és kéjgáz ötvözetének nyomait találták. Ez azonban nem magyarázza sem az idő múlásának hiányát, sem az indák túlzott elburjánzását.

Csipkerózsika

Csipke Rózsát jelenleg kórházi megfigyelés alatt tartják, csak úgy, mint a szemtanút, aki épp a helyszínen tartózkodott, amikor a szenzáció bekövetkezett. Vele külön orvosok foglalkoznak fejsérülésre gyanakodva, mivel a fiatal férfi állítja, hogy herceg, – mellesleg Csipkerózsika jegyese – aki maga indította be a különös eseményeket azzal, hogy tündérek segítségével átvágta az erős indákat és legyőzött egy sárkányt.

Des de Mónikát (a feltételezett elkövetőt) a rendőrség nagy erőkkel keresi, a kastély környékét pedig további megfigyelések miatt lezárták.

(Visited 80 times, 1 visits today)

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés