Vegyes a felhozatal Sopron 2015-ös szilveszteri műsorkínálatában

posted in: Egyéb | 0

A karácsonyi idill és jóság köntösét már sokan visszahelyezték a szekrénybe, hiszen ideje átöltözni, és felvenni a féktelen bulizás, ivászat és jókedv fényes pantallóját.

A családtagok helyét a barátok veszik át, karácsonyfa helyett konfettiben és csillagszóróban gyönyörködünk, az otthon melegét pedig felváltja a petárdafüstös, vidám társaságokkal teli utca. Sopronban sincs ez másként. A város lakói az idén ezekre a programokra számíthatnak:

A Fő téren 2015-ben nem osztogatják két kézzel a jobbnál-jobb programokat, elég szegényesre sikerült a felhozatal, mindazonáltal egy jókedvű csapattal és némi alkohollal felvértezve így is minden adott egy emlékezetes estéhez. A Fő tér műsoraira a belépés ingyenes. Részletek a plakáton olvashatók:

szilv2

Akik a partizás helyett ilyenkor is inkább a kultúrára helyeznék a hangsúlyt, azoknak a Novomatic Aréna nyújthat maradandó élményt 31-én. Ezek a műsorok várják a kilátogatókat:

szilv

Na és persze ne feledkezzünk meg a legjobb helyszínekről, a házibulikról, ahol garantáltan azokkal az emberekkel tölthetjük az eseményt, akikkel akarjuk, olyan zene szól, amilyent szeretnénk, nem kell fagyoskodnunk, és nagyobb eséllyel tartjuk távol magunkat az (illegálisan) petárdázóktól.

Akárhogy is döntünk, érezzük magunkat jól, cselekedjünk megfontoltan, és az alkohollal csínján bánva búcsúztassuk méltón a 2015-ös évet.

 

(Visited 230 times, 1 visits today)

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés